Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa niby zwykła, ale dodatki czynią z niej nieco bardziej wykwintny krem, polecam ;)
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 204
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 125
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1255
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4222
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 204
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 125
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1255
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4222
Składniki
Ze skrzydełka i świeżej bazylii przygotować wywar. Następnie dodać różyczki kalafiora, przyprawy i gotować ok. 15 min.Następnie na ok. 2-3 min dodać ugotowane ziemniaki.
Mięso obrać z kości, dodać do zupy i całość (łącznie z bazylią) zmiksować na gładki krem.
Na końcu dodać mleko kokosowe, nie gotować. W razie potrzeby doprawić do smaku.
Orzechy przekroić na mniejsze i uprażyć na suchej patelni. Zupę można podawać z mlekiem kokosowym (jeśli zostało) i orzechami. Smacznego!