Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupka krem o smaku paprykowo - pomidorowym. Polecam
blender, garnek, łyżka, nóż,
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8074
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 381
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8074
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 381
Składniki
Ugotować bulion z przyprawami i warzywami. Paprykę oraz pomidory, umyć. paprykę oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić w kostkę. Pokrojone pomidory i paprykę dodać do bulionu i gotować do miękkości. Po ugotowaniu całość zmiksować, na talerzu można dodać śmietanę 30 % ( nie koniecznie). Krem podawać z grzankami. Smacznego.
Pyszny krem gotowy do podania.