Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z zupami typu krem zawsze można coś pokombinować, jeśli chodzi o smak...Tym razem jarzynowo-pieczarkowa z dodatkiem chipsów z boczku ;)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12343
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1391
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13194
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5458
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12343
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1391
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13194
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5458
Składniki
Skrzydełko zagotować z zieleniną i pokrojonymi w kostkę ziemniakami, pietruszką i marchewką. Doprawić i gotować od miękkości. Pieczarki pokroić i usmażyć na maśle. Usmażone pieczarki przełożyć do warzyw i zagotować.
Następnie obrać mięso z e skrzydełka i całość dokładnie zblendować. Boczek pokroić w cienkie plastry i usmażyć na głębokim oleju. Zupę podawać z chipsami z boczku i np. startym żółtym serem. Smacznego!