Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z zupami typu krem zawsze można coś pokombinować, jeśli chodzi o smak...Tym razem jarzynowo-pieczarkowa z dodatkiem chipsów z boczku ;)
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 280
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25640
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 280
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25640
Składniki
Skrzydełko zagotować z zieleniną i pokrojonymi w kostkę ziemniakami, pietruszką i marchewką. Doprawić i gotować od miękkości. Pieczarki pokroić i usmażyć na maśle. Usmażone pieczarki przełożyć do warzyw i zagotować.
Następnie obrać mięso z e skrzydełka i całość dokładnie zblendować. Boczek pokroić w cienkie plastry i usmażyć na głębokim oleju. Zupę podawać z chipsami z boczku i np. startym żółtym serem. Smacznego!