Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i aromatyczny krem ,delikatny z nutą selera:)
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 210
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 210
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Składniki
Cebulę zeszklić na maśle,dodać pokrojone w grubsze talarki pieczarki,dodać pokrojony seler i zasmażyć. Dodać resztę pokrojonych warzyw i smażyć 15min. Podlać wodą lub bulionem by warzywa były przykryte i gotować 15min. Po tym czasie zblendować,doprawić do smaku i zabielić śmietanką,zagotować. Podawać z grzankami ,ja podałam bez ponieważ krem był bardzo treściwy i gęsty. Smacznego życzę!