Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię wszelkie zupy-kremy, krem pomidorowy jest gęsty, można jeść z grzankami, z pokrojona w kostkę mozzarellą lub bez dodatków,
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5244
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 816
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11654
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5041
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1284
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5244
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 816
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11654
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5041
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1284
Składniki
1. w garnku rozgrzać masło, wrzucić posiekaną cebulę, dusić na małym ogniu (nie rumienić), dodać posiekany czosnek, dusić razem na małym ogniu jeszcze ok 5 min, 2. pomidory obrać ze skórki (naciąć na czubku na krzyż, zalać na chwilkę wrzątkiem, wyjąć, skórka zejdzie bez problemu), pokroić na większe kawałki, dodać do cebuli, wlać bulion, doprawić solą i pieprzem, gotować 10-15 min, zupę zblendować, smacznego