Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię wszelkie zupy-kremy, krem pomidorowy jest gęsty, można jeść z grzankami, z pokrojona w kostkę mozzarellą lub bez dodatków,
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1312
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 248
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 42
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 37
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1312
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 248
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 42
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 37
Składniki
1. w garnku rozgrzać masło, wrzucić posiekaną cebulę, dusić na małym ogniu (nie rumienić), dodać posiekany czosnek, dusić razem na małym ogniu jeszcze ok 5 min, 2. pomidory obrać ze skórki (naciąć na czubku na krzyż, zalać na chwilkę wrzątkiem, wyjąć, skórka zejdzie bez problemu), pokroić na większe kawałki, dodać do cebuli, wlać bulion, doprawić solą i pieprzem, gotować 10-15 min, zupę zblendować, smacznego