Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fajna zupa na rodzinne spotkania
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 212
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 129
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1267
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4243
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 212
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 129
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1267
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4243
Składniki
1, mięso wymieszać z drobno posiekaną cebulą, jajkami i łyżką sosu sojowego, doprawić solą i pieprzem, dokładnie wyrobić, formować małe kulki, zagotować wodę, posolić, wrzucać kuli, gotować ok 4 min na małym ogniu, 2. rozgrzać łyżkę oleju, dodać posiekany czosnek oraz pokrojone pomidory, dusić ok 30 min na małym ogniu, do pomidorów dodać szklankę bulionu, zmiksować, dolać resztę rosołu i passatę, zagotować, dodać pokrojony drobno serek topiony, gotować na malutkim ogniu do rozpuszczenia sera (trzeba mieszać, żeby sie nie przypaliło), dodać oregano, doprawić solą i pieprzem, 3. do kremu dodać kulki mięsne, zagotować, smacznego