Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27409
Polecam, pychota.
Odsłon: 283
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 164
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27409
Polecam, pychota.
Odsłon: 283
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 164
Składniki
przygotuj wywar mięsny i rozpuść w nim kostkę rosołową
warzywa umyj, pokrój drobno i ugotuj w wywarze dodając pod koniec zupę w proszku
całość (oddzielając skrzydełka) zmiksuj blenderem
zupę wlej do naczyń i posyp natką pietruszki
Ja z reguły podaję z grzankami które robię z drobno pokrojonego chleba obsmażonego na łyżce oliwy z oliwek. (nie musi być to świeże pieczywo)