Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 35
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 26
Przepis na babkę piaskową przybył do Polski ze wschodu, a za panowania króla...
Odsłon: 208957
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 35
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 26
Przepis na babkę piaskową przybył do Polski ze wschodu, a za panowania króla...
Odsłon: 208957
Składniki
przygotuj wywar mięsny i rozpuść w nim kostkę rosołową
warzywa umyj, pokrój drobno i ugotuj w wywarze dodając pod koniec zupę w proszku
całość (oddzielając skrzydełka) zmiksuj blenderem
zupę wlej do naczyń i posyp natką pietruszki
Ja z reguły podaję z grzankami które robię z drobno pokrojonego chleba obsmażonego na łyżce oliwy z oliwek. (nie musi być to świeże pieczywo)