Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2457
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 46
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 716
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2457
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 46
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 716
Składniki
przygotuj wywar mięsny i rozpuść w nim kostkę rosołową
warzywa umyj, pokrój drobno i ugotuj w wywarze dodając pod koniec zupę w proszku
całość (oddzielając skrzydełka) zmiksuj blenderem
zupę wlej do naczyń i posyp natką pietruszki
Ja z reguły podaję z grzankami które robię z drobno pokrojonego chleba obsmażonego na łyżce oliwy z oliwek. (nie musi być to świeże pieczywo)