Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1531
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 760
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1531
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 760
Składniki
przygotuj wywar mięsny i rozpuść w nim kostkę rosołową
warzywa umyj, pokrój drobno i ugotuj w wywarze dodając pod koniec zupę w proszku
całość (oddzielając skrzydełka) zmiksuj blenderem
zupę wlej do naczyń i posyp natką pietruszki
Ja z reguły podaję z grzankami które robię z drobno pokrojonego chleba obsmażonego na łyżce oliwy z oliwek. (nie musi być to świeże pieczywo)