Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pewne smaki, które komponują się idealnie. Naszym zdaniem białe szparagi, nieziemsko lekkie w połączeniu z delikatną roladką sera koziego, współgrają. W zasadzie nie potrzeba żadnego uzupełnienia. Grzanki to tylko dodatek.
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 567
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 276
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 142
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 694
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 567
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 276
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 142
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 694
Składniki
Szparagi kroimy na kawałki. Smażymy na maśle, zalewamy gorącym bulionem (jednocześnie dodajemy pokruszony ser). Gotujemy ostro przez 30 min. od czasu, do czasu podlewamy wrzątkiem. Przecieramy przez sito, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Opcjonalnie podajemy z grzankami.