Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pewne smaki, które komponują się idealnie. Naszym zdaniem białe szparagi, nieziemsko lekkie w połączeniu z delikatną roladką sera koziego, współgrają. W zasadzie nie potrzeba żadnego uzupełnienia. Grzanki to tylko dodatek.
Prosty , szybki i smaczny deserek , który przygotujecie w kilka minut. Polecam
Odsłon: 148
Prościej już się nie da, wyśmienity domowy chlebek.
Odsłon: 940
Prosty , szybki i smaczny deserek , który przygotujecie w kilka minut. Polecam
Odsłon: 148
Prościej już się nie da, wyśmienity domowy chlebek.
Odsłon: 940
Składniki
Szparagi kroimy na kawałki. Smażymy na maśle, zalewamy gorącym bulionem (jednocześnie dodajemy pokruszony ser). Gotujemy ostro przez 30 min. od czasu, do czasu podlewamy wrzątkiem. Przecieramy przez sito, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Opcjonalnie podajemy z grzankami.