Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i rozgrzewająca zupa, która idealnie sprawdzi się na rodzinnych obiadach. Przepis pochodzi z 432. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Kompot świąteczny można kochać lub nienawidzić - ja zdecydowanie należę do te...
Odsłon: 46
Pyszna wędlina na świątecznym stole. Wędlinę można przygotować wcześniej, gal...
Odsłon: 158
Kruche, mocno maślane ciasteczka z nadzieniem daktylowo-korzennym. Sprawdzą s...
Odsłon: 55
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 835
Pyszna sałatka śledziowa tzw.Śledzie po królewsku zamiast groszku dodałam ogó...
Odsłon: 362
Szybkie koreczki śledziowe na wigilię lub święta.
Odsłon: 1998
Kompot świąteczny można kochać lub nienawidzić - ja zdecydowanie należę do te...
Odsłon: 46
Pyszna wędlina na świątecznym stole. Wędlinę można przygotować wcześniej, gal...
Odsłon: 158
Kruche, mocno maślane ciasteczka z nadzieniem daktylowo-korzennym. Sprawdzą s...
Odsłon: 55
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 835
Pyszna sałatka śledziowa tzw.Śledzie po królewsku zamiast groszku dodałam ogó...
Odsłon: 362
Szybkie koreczki śledziowe na wigilię lub święta.
Odsłon: 1998
Składniki
W garnku rozgrzać oliwę i zeszklić na niej posiekaną cebulę. Dorzucić pokrojony czosnek. Po chwili smarzenia dodać cukinie pokrojone w kostkę (jeśli są młode to nie trzeba ich obierać ze skórki). Zalać bulionem. Przykryć, doprowadzić do wrzenia i ugotować do miękkości.
Zupę zmiksować. Wlać zahartowaną śmietankę. Dodać masło. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać z grzankami i serem feta. Udekorować bazylią.