Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam ,krem delikatny i aksamitny ,rozpływa się w ustach. Nie byłam przekonana do dyni,od dzisiaj będę często robiła i polecam na dietę.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10782
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6200
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5373
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13120
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4855
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10782
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6200
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5373
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13120
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4855
Składniki
Warzywa wraz z dynią pokroić i gotować w około 1,5 l wody do miękkości.Około 40 min. Po tym czasie zmiksować ,doprawić do smaku. W między czasie przygotować grzanki i usmażyć na maśle. Krem doprawić śmietanką i można zajadać.
Smacznego życzę!