Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 84
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 190
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 84
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 190
Składniki
1. dynię pokroić, pokropić olejem, posolić, upiec w piekarniku, 2. cebulę i czosnek posiekać, poddusić na oleju, dodać dynię, zalać 2 szkl bulionu, gotować na małym ogniu do miękkości, 3. zupę zblendować, dolać bulionu do właściwej gęstości, zagotować doprawić imbirem i papryką, podawać posypaną pestkami dyni i ew natką. smacznego