Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne sezonowe, koniecznie trzeba spróbować.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19173
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232051
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19173
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232051
Składniki
Pomidory obrać ze skórki. Dynię obrać i pokroić na kawałki. Paprykę wypestkować. Papryczkę chilli również wypestkować i pokroić na mniejsze kawałeczki. Obrane i pokrojone warzywa wrzucić do naczynia i gotować. Dodać wszystkie przyprawy i masło. Dobrze było by nie dolewać wody, dlatego garnek od razy nakrywamy, aby warzywa pościły sok. Kiedy już zmiękną wlewamy mleczko kokosowe. Miksujemy blenderem. Smacznego.