Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne sezonowe, koniecznie trzeba spróbować.
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 225
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 714
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1424
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 225
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 714
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1424
Składniki
Pomidory obrać ze skórki. Dynię obrać i pokroić na kawałki. Paprykę wypestkować. Papryczkę chilli również wypestkować i pokroić na mniejsze kawałeczki. Obrane i pokrojone warzywa wrzucić do naczynia i gotować. Dodać wszystkie przyprawy i masło. Dobrze było by nie dolewać wody, dlatego garnek od razy nakrywamy, aby warzywa pościły sok. Kiedy już zmiękną wlewamy mleczko kokosowe. Miksujemy blenderem. Smacznego.