Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomimo swojej prostoty, jest to bardzo smaczna zupa.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2290
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4377
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1303
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 279
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2290
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4377
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1303
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 279
Składniki
Cebulę kroimy w piórka, przesmażamy na patelni na maśle klarowanym. Marchew kroimy - nie musi być drobno. Przekładamy do garnka, zalewamy bulionem i gotujemy do miękkości. Dodajemy cebulę, przestudzamy, a następnie miksujemy na gładki krem. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Aby była bardziej treściwa, polecam dodać ugotowany ryż.