Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z papryki z dodatkiem tymianku
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30974
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3663
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5026
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30974
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3663
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5026
Składniki
Cebulę i czosnek drobno kroimy, i podsmażamy na odrobinie oliwy. Paprykę kroimy w paski i dodajemy do cebuli. Doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy pod przykryciem, dolewając co jakiś czas bulionu. Gdy papryka zmięknie, dodajemy świeży tymianek i miksujemy warzywa na krem. Można doprawić chilli. Podajemy z grzankami.