Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z papryki z dodatkiem tymianku
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4106
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11243
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6465
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5459
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13468
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5236
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4106
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11243
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6465
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5459
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13468
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5236
Składniki
Cebulę i czosnek drobno kroimy, i podsmażamy na odrobinie oliwy. Paprykę kroimy w paski i dodajemy do cebuli. Doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy pod przykryciem, dolewając co jakiś czas bulionu. Gdy papryka zmięknie, dodajemy świeży tymianek i miksujemy warzywa na krem. Można doprawić chilli. Podajemy z grzankami.