Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z papryki z dodatkiem tymianku
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 221
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 77
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 111
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 221
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 77
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 111
Składniki
Cebulę i czosnek drobno kroimy, i podsmażamy na odrobinie oliwy. Paprykę kroimy w paski i dodajemy do cebuli. Doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy pod przykryciem, dolewając co jakiś czas bulionu. Gdy papryka zmięknie, dodajemy świeży tymianek i miksujemy warzywa na krem. Można doprawić chilli. Podajemy z grzankami.