Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidorowa, to chyba jedna z bardziej ulubionych zup ;) Tym razem w wersji krem z dodatkiem lanego ciasta...Polecam ;)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1727
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19537
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2062
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1727
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19537
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2062
Składniki
Z gołąbka i selera przygotować wywar. W oddzielnym naczyniu na oliwie udusić pomidory z dodatkiem przypraw. następnie wywar przelać do pomidorów, dodać obrane mięso z gołąbka i całość zmiksować na gładki krem.
Z mąki i śmietany przygotować zawiesienę i połączyć z zupą bardzo dokładnie. Z jaja, mąki i wody przygotować lane ciasto, czyli składniki dokładnie ze sobą połączyć.
Ciasto wlewać na gotującą się zupę. Przed podaniem można dodać śmietany :) Smacznego!