Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidorowa, to chyba jedna z bardziej ulubionych zup ;) Tym razem w wersji krem z dodatkiem lanego ciasta...Polecam ;)
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35821
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1240
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1771
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35821
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1240
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1771
        
        Składniki
Z gołąbka i selera przygotować wywar. W oddzielnym naczyniu na oliwie udusić pomidory z dodatkiem przypraw. następnie wywar przelać do pomidorów, dodać obrane mięso z gołąbka i całość zmiksować na gładki krem.
Z mąki i śmietany przygotować zawiesienę i połączyć z zupą bardzo dokładnie. Z jaja, mąki i wody przygotować lane ciasto, czyli składniki dokładnie ze sobą połączyć.
Ciasto wlewać na gotującą się zupę. Przed podaniem można dodać śmietany :) Smacznego!