Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostanie nam rosół pomidorowa nie jest jedyną opcją;) Ja polecam krem z zielonego groszku ;)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 916
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 916
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Rosół podgrzać, wyciągnąć mięso i jarzyny. Dodać groszek mrożony i gotować przez ok. 8-10 min. Doprawić do smaku. Następnie w blenderze zmiksować groszek z mięsem z rosołu i warzywami ( ilość dodanych warzyw i mięsa wg upodobań smakowych).
Przed podaniem dodać śmietanę. Można podawać np. z muffinami z mięsem mielonym. Smacznego!