Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Okres wiosny i lata to dla mnie sezon na różnego rodzaju zupy z dodatkiem świeżych i aromatycznych składników. Ostatnio podzieliłam się z Wami przepisem na zupę z rzodkiewek i ziemniaków oraz na zupę szpinakową z młodą kalarepką i słonecznikiem. W drugiej propozycji kalarepkę można zastąpić ziemniakami oraz wędzonym łososiem, który jest niezwykle aromatyczny i smaczny.
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 145
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 541
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 581
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 145
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 541
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 581
Składniki
Do gorącego bulionu wrzucamy posiekanego pora oraz szpinak. Gotujemy chwilę, następnie dodajemy przyprawy i blendujemy na gładki płyn. Do zupy dorzucamy łososia i chwilę gotujemy. Dekorujemy koperkiem.