Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Okres wiosny i lata to dla mnie sezon na różnego rodzaju zupy z dodatkiem świeżych i aromatycznych składników. Ostatnio podzieliłam się z Wami przepisem na zupę z rzodkiewek i ziemniaków oraz na zupę szpinakową z młodą kalarepką i słonecznikiem. W drugiej propozycji kalarepkę można zastąpić ziemniakami oraz wędzonym łososiem, który jest niezwykle aromatyczny i smaczny.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 815
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 815
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Składniki
Do gorącego bulionu wrzucamy posiekanego pora oraz szpinak. Gotujemy chwilę, następnie dodajemy przyprawy i blendujemy na gładki płyn. Do zupy dorzucamy łososia i chwilę gotujemy. Dekorujemy koperkiem.