Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Okres wiosny i lata to dla mnie sezon na różnego rodzaju zupy z dodatkiem świeżych i aromatycznych składników. Ostatnio podzieliłam się z Wami przepisem na zupę z rzodkiewek i ziemniaków oraz na zupę szpinakową z młodą kalarepką i słonecznikiem. W drugiej propozycji kalarepkę można zastąpić ziemniakami oraz wędzonym łososiem, który jest niezwykle aromatyczny i smaczny.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 672
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 122
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1276
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 672
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 122
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1276
Składniki
Do gorącego bulionu wrzucamy posiekanego pora oraz szpinak. Gotujemy chwilę, następnie dodajemy przyprawy i blendujemy na gładki płyn. Do zupy dorzucamy łososia i chwilę gotujemy. Dekorujemy koperkiem.