Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35758
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1224
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1765
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6068
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35758
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1224
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1765
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6068
        
        
                Składniki
W garnku topię masło wrzucam pokrojonego pora,potem startą na grubych oczkach marchewkę,pokrojoną w kostkę pierś oraz pokrojone w grubą kostkę boczniaki.Zalewam litrem bulionu dodaję serek topiony .gotuję około pół godziny ewentualnie doprawiam solą i pieprzem.Wyłączam gaz i zaprawiam jogurtem.W takiej wersji ja jadam tę zupę ale można dodać ziemniaki pokrojone w kostkę lub posypać na talerzu grzankami.Smacznego.