Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, kremowy chłodnik z bazylii i awokado podany z niebanalnymi dodatkami. Pięknie się prezentuje na talerzu, ale jeszcze lepiej smakuje.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1587
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1353
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1377
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1587
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1353
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1377
Składniki
Do kielicha blendera wkładamy pokrojone awokado, listki bazylii i ząbek czosnku. Skrapiamy sokiem z cytryny. Dokładamy jogurt. Miksujemy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Kremowy chłodnik wykładamy na głębokie talerze. Na wierzchu układamy kulki mozzarelli obtoczone w płatkach suszonych pomidorów, pomidorkami koktajlowymi, listkami bazylii. Całość skrapiamy olejem rzepakowym.