Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna jesienna zupa, smak bulionu i najsmaczniejszych warzyw.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1616
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1616
Składniki
Gotowałam więcej rosołu z kaczki na niedzielę. miałam też mięso obrane z udka i je dodałam. Można zupę ugotować od podstaw, trzeba nastawić wywar odpowiednio wcześniej i potem dodać warzywa tak jak jest w opisie poniżej. Do gotującego bulionu dodałam obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki, posiekaną cebulę, startego selera, pietruszkę i marchewką. Pora niestety nie miałam. no i najważniejszy pęczak, wszytko będzie gotowe 20 minut od zagotowania się. Pod koniec zupę doprawiłam sola i pieprzem a po wyłączeniu ognia można dodać drobno posiekany koperek.
Smacznego :)