Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i pożywny krupnik z kaszą pęczak i suszonymi grzybkami.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4342
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7298
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85602
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4342
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7298
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85602
Składniki
Mięso opłucz włóż do garnka i zalej wodą, zagotuj i zbierz szumowiny. Warzywa i ziemniaki obierz i pokrój w kostkę, kasze opłukaj, natkę posiekaj.
Dodaj suszone grzyby, warzywa zagotuj , następnie dodaj liście, ziele i pierz, opłukaną kaszę i ziemniaki. Całość gotuj około 30 minut, dopraw do smaku solą i pieprzem.
Mięso obierz dodaj do krupniku. Przed podaniem posyp natką pietruszki.