Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i pożywny krupnik z kaszą pęczak i suszonymi grzybkami.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 61
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 596
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2018
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4012
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 61
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 596
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2018
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4012
Składniki
Mięso opłucz włóż do garnka i zalej wodą, zagotuj i zbierz szumowiny. Warzywa i ziemniaki obierz i pokrój w kostkę, kasze opłukaj, natkę posiekaj.
Dodaj suszone grzyby, warzywa zagotuj , następnie dodaj liście, ziele i pierz, opłukaną kaszę i ziemniaki. Całość gotuj około 30 minut, dopraw do smaku solą i pieprzem.
Mięso obierz dodaj do krupniku. Przed podaniem posyp natką pietruszki.