Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny i pożywny.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8265
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 450
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8265
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 450
Składniki
żołądki ugotować w wodzie, zebrać tzw męty.
do wywaru dodajemy pokrojone warzywa i kasze
przyprawiamy zupe do smaku (sól pieprz, maggi, jarzynka)
gotujemy wszystko aż warzywa i kasza będą miękkie.
na koniec dodajemy sporą ilość koperku.
SMACZNEGO