Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5113
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 188
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5113
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 188
Składniki
Kiszoną kapustę drobno pokroić włożyć do dużego gara i zalać wodą,dodać kości i żeberka oraz ziele angielskie z liściem laurowym i gotować aż zmiękną żeberka.Ziemniaki obrać i pokroić na małe kawałki i ugotować. Cebule pokroić i usmażyć z pokrojoną w kostkę kiełbasą,gdy kiełbasa będzie już dobrze zrumieniona to dodać 2 łyżki mąki i wymieszać 2 minutki razem podsmażyć.Miękkie żeberka wyciagnąć i obrać mięso drobno je pokroić i wrzucić do kapusty to samo z kościmi,dodać ugotowane ziemniaki, podsmażoną kiełbaskę wszystko to przyprawić i pogotować razem na małym ogniu przez 5 minut.Życzę smacznego