Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11140
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3829
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11140
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3829
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
Kiszoną kapustę drobno pokroić włożyć do dużego gara i zalać wodą,dodać kości i żeberka oraz ziele angielskie z liściem laurowym i gotować aż zmiękną żeberka.Ziemniaki obrać i pokroić na małe kawałki i ugotować. Cebule pokroić i usmażyć z pokrojoną w kostkę kiełbasą,gdy kiełbasa będzie już dobrze zrumieniona to dodać 2 łyżki mąki i wymieszać 2 minutki razem podsmażyć.Miękkie żeberka wyciagnąć i obrać mięso drobno je pokroić i wrzucić do kapusty to samo z kościmi,dodać ugotowane ziemniaki, podsmażoną kiełbaskę wszystko to przyprawić i pogotować razem na małym ogniu przez 5 minut.Życzę smacznego