Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odchudzona wersja tradycyjnej zupki grzybowej. Równie pyszna i aromatyczna!!!!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12098
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1352
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12778
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4243
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12098
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1352
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12778
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4243
Składniki
Grzyby oczyścić, pokroić, zalać wodą i zagotować. Cebule pokroić w drobna kostkę i wsypać do grzybów. Marchew i pietruszkę zetrzeć na grubych oczkach i dodać do zupy. Pogotować wszystko, żeby grzyby doszły. Ziemniaki pokroić w kostkę i dołożyć do reszty razem z zielem angielskim i liśćmi laurowymi. Gdy ziemniaki będą już miękkie podbić zupę jogurtem, doprawić solą i pieprzem. Dla smaku można dodać kilka kropel soku z cytryny. Smacznego!