Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odchudzona wersja tradycyjnej zupki grzybowej. Równie pyszna i aromatyczna!!!!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25864
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3015
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25864
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3015
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
Składniki
Grzyby oczyścić, pokroić, zalać wodą i zagotować. Cebule pokroić w drobna kostkę i wsypać do grzybów. Marchew i pietruszkę zetrzeć na grubych oczkach i dodać do zupy. Pogotować wszystko, żeby grzyby doszły. Ziemniaki pokroić w kostkę i dołożyć do reszty razem z zielem angielskim i liśćmi laurowymi. Gdy ziemniaki będą już miękkie podbić zupę jogurtem, doprawić solą i pieprzem. Dla smaku można dodać kilka kropel soku z cytryny. Smacznego!