Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa z letnich warzyw. Polecam
Następna z moich wersji sałatki z tuńczyka. Sałatka może być użyta do kanapek...
Odsłon: 469
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 41188
Następna z moich wersji sałatki z tuńczyka. Sałatka może być użyta do kanapek...
Odsłon: 469
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 41188
Składniki
Porcję rosołową gotować w 2 litrach wody z dodatkiem przypraw. Po 40 minutach wyjąć ją z rosołu. Do garnka włożyć wcześniej umyte, obrane i pokrojone warzywa. Dodać też kaszę. Gotować jeszcze 20-25 minut. Mięso z porcji rosołowej pokroić i również dodać do zupy.