Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa z letnich warzyw. Polecam
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1517
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231916
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5033
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1517
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231916
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5033
Składniki
Porcję rosołową gotować w 2 litrach wody z dodatkiem przypraw. Po 40 minutach wyjąć ją z rosołu. Do garnka włożyć wcześniej umyte, obrane i pokrojone warzywa. Dodać też kaszę. Gotować jeszcze 20-25 minut. Mięso z porcji rosołowej pokroić i również dodać do zupy.