Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron pieczarkowym idealnie nadaje się do sosów lub zupy grzybowej,pieczarkowej.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4955
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13412
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5836
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7535
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4955
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13412
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5836
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7535
Składniki
Mąkę sól oraz zmiksowane na proszek pieczarki Łączymy po chwili dodajemy jajka I żółtka. Powstałe ciasto wałkujemy na cienkie placki. Ostrym nożem tniemy na wąskie wstążki. Podajemy z sosem lub zupą.