Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, zdrowe aromatyczne
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 105
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 178
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 39
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 105
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 178
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 39
Składniki
Makaron gotujemy w osolonej wodzie , odcedzamy. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie i z łyżeczką cukru na półtwardo następnie odcedzamy hartujemy w wodzie z kostkami lodu, jeśli nie mamy w samej zimnej wodzie, rzucamy na makaron.
Pierś z kurczaka roimy w kostkę smażymy, dodajemy pokrojoną cebule przyprawy i smażymy na złoty kolor. W między czasie serki topione z mlekiem roztrzepujemy blenderem, dodajemy do piersi z rumienionej chwilkę podsmażamy razem z sosem, dodajemy do makaronu z brokułem mieszamy delikatnie. Jeśli wszystkiego w jednym dniu nie zjemy chowamy do lodówki podgrzewając podlewamy odrobiną mleka.
Smacznego!