Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna, gdy masz zapasy ogórków kiszonych z poprzedniej jesieni - ogórki w sam raz nadają się na zupę.
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3178
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 591
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2310
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3178
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 591
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2310
Składniki
Porcję rosołową zalać wodą, dodać marchew, pietruszkę, seler i gotować ok 40 minut.
Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w kostkę ugotować osobno w wodzie z łyżeczką soli do miękkości.
Ogórki kiszone zetrzeć na tarce lub rozdrobnić w malakserze i dołożyć do zupy, posiekać natkę selera i wrzucić do zupy. Dodać liść lubczyku.
Miękkie ziemniaki dodać na koniec gotowania zupy, zabielić śmietaną. Smacznego !