Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis podebrany Bartkowi, mega pyszny, mega szybki <3
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5865
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 515
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5865
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 515
Składniki
Kiełbasę kroimy na plasterki, smażymy na rozgrzanym tłuszczu razem z posiekaną cebulą. Następnie dodajemy przyprawy, pokrojone w kostkę ziemniaki, półplasterki marchew, pomidory wraz z zalewą. Dusimy kilka minut. Zalewamy wrzątkiem, gotujemy do miękkości warzyw. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.