Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona zupa z makaronem i pieczarkami , zagęszczoną mąką.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 822
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5764
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9573
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 271
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 822
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5764
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9573
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 271
Składniki
Pieczarki i warzywa obierz i opłukaj. Na patelni rozgrzej masło dodaj pokrojoną cebulę chwilę podsmaż i dodaj pokrojone pieczarki.
Marchewkę, pietruszkę oraz selera zetrzyj na tarce o grubych oczkach, pora pokrój w pół plasterki, dodaj do pieczarek i podsmaż wszystko razem około 10 minut.
Następnie przełóż do garnka zalej wodą lub bulionem , dodaj przyprawy, dopraw solą i pieprzem i gotuj około 15 minut. Na koniec zagęść zupę mąką i dodaj śmietanę.
Zupę podaj z ugotowanym makaronem, posypaną natką pietruszki. Polecam