Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczaka, Rosół bardzo smaczny i klarowny. Polecam
garnek, nóż, łyżka, sitko, ręcznik kuchenny, widelec,
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 48
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 307
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2649
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1676
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14506
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 48
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 307
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2649
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1676
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14506
Składniki
Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Mięso umyć , oczyścić włożyć do garnka, zalać wodą tak by mięso było zakryte. Marchewkę, pietruszkę, seler obierany kroimy w kawałki i dodajemy do zupy. Solimy i doprowadzamy do zagotowania. Po zagotowaniu zmniejszamy moc palnika i gotujemy aż warzywa i mięso będą miękkie. Dodajemy posiekany czosnek oraz obraną podpaloną nad gazem cebulę i liście lubczyku. Doprawiamy do smaku pieprzem i sola oraz przyprawą Kucharek . Podajemy z ugotowanym makaronem oraz posiekaną natką pietruszki. Smacznego
Rosołek gotowy do podania.