Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczaka, Rosół bardzo smaczny i klarowny. Polecam
garnek, nóż, łyżka, sitko, ręcznik kuchenny, widelec,
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1208
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5734
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8796
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18309
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1208
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5734
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8796
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18309
Składniki
Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Mięso umyć , oczyścić włożyć do garnka, zalać wodą tak by mięso było zakryte. Marchewkę, pietruszkę, seler obierany kroimy w kawałki i dodajemy do zupy. Solimy i doprowadzamy do zagotowania. Po zagotowaniu zmniejszamy moc palnika i gotujemy aż warzywa i mięso będą miękkie. Dodajemy posiekany czosnek oraz obraną podpaloną nad gazem cebulę i liście lubczyku. Doprawiamy do smaku pieprzem i sola oraz przyprawą Kucharek . Podajemy z ugotowanym makaronem oraz posiekaną natką pietruszki. Smacznego
Rosołek gotowy do podania.