Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy ogórkową zwłaszcza że mogę ją przygotować ze swoich ogórków kiszonych.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1127
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5831
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1140
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1212
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1127
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5831
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1140
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1212
Składniki
Do garnka wlać około 2 litrów wody dodać umyte mięso oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości mięsa na kościach.
Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę ziela angielskie oraz liść laurowy, gotować do miękkości ziemniaków.
Gdy ziemniaki są już miękkie dodać wcześniej starte ogórki na tarce jarzynowej oraz wodę z ogórków, doprawić do smaku,
chwilę pogotować następnie dodać natkę pietruszki oraz magii - lubczyk, zagotować.
Po chwili śmietanę rozrobić z wywarem od zupy, zalać zupę zagotować.
Pod koniec gotowania dodać odrobinę natki pietruszki i koper.