Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolor zdecydowanie zdominowały jagody, natomiast bogactwo różnych owoców sprawia, że jest to wprost bomba witaminowa!
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 840
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2110
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4109
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 840
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2110
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4109
Składniki
Wszystkie owoce obrać ze skórki i zblendować z jogurtem naturalnym.
Po schłodzeniu wymieszać z amarantusem i podawać.