Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie pożywna i rozgrzewająca zupa na zimne dni.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1467
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1189
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1321
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1467
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1189
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1321
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 972
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, pokroić w kostkę, zalać niewielką ilością wody, dodać starte jabłka , masło, sól i koper związany nitką. Podgotować i wyjąć koper z garnka. Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę i podgotować, odcedzić i dodać do kapusty. Całość gotować do miękkości i podawać gorące ze świeżym pieczywem.