Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie pożywna i rozgrzewająca zupa na zimne dni.
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 163141
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 262
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 60
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 163141
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 262
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 60
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, pokroić w kostkę, zalać niewielką ilością wody, dodać starte jabłka , masło, sól i koper związany nitką. Podgotować i wyjąć koper z garnka. Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę i podgotować, odcedzić i dodać do kapusty. Całość gotować do miękkości i podawać gorące ze świeżym pieczywem.