Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie pożywna i rozgrzewająca zupa na zimne dni.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2242
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 10227
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1990
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2242
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 10227
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1990
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, pokroić w kostkę, zalać niewielką ilością wody, dodać starte jabłka , masło, sól i koper związany nitką. Podgotować i wyjąć koper z garnka. Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę i podgotować, odcedzić i dodać do kapusty. Całość gotować do miękkości i podawać gorące ze świeżym pieczywem.