Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W niedziele był rosół, to w poniedziałek musi być pomidorowa, tak jest w większości polskich domów ;-D
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4950
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13384
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5830
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7514
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4950
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13384
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5830
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7514
Składniki
Marchewkę obieramy i trzemy na tarce o drobnych oczkach.
Startą marchewkę, ryż i pomidory z puszki wrzucamy do rosołu, zagotowujemy i gotujemy na wolnym ogniu do momentu aż ryż zmięknie.
Pod koniec gotowania dodajemy przecier pomidorowy i gotujemy jeszcze wszystko razem przez około 5 minut. Ugotowana zupę zdejmujemy z ognia, dodajemy posiekany koperek oraz śmietanę i doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego !!!