Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podkręcona w smaku zupa pomidorowa!
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 180
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 49
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 180
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 49
Składniki
Na tłuszczu lekko złoci się posiekany czosnek, potem dodaje się passatę lub obrane i posiekane pomidory. Gdy się przesmażą całość zalewa się bulionem i gotuje się kwadrans. Pod sam koniec dodaje się mleko kokosowe i tajską pastę. Teraz trzeba ją dosolić jeśli konieczne. Po wyłączeniu ognia dodaję się natkę kolendry. Podałam z makaronem ryżowym. Zupa szybka i ciekawa w smaku.
Smacznego :)