Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podkręcona w smaku zupa pomidorowa!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 651
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2811
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 926
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1679
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14556
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 651
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2811
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 926
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1679
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14556
Składniki
Na tłuszczu lekko złoci się posiekany czosnek, potem dodaje się passatę lub obrane i posiekane pomidory. Gdy się przesmażą całość zalewa się bulionem i gotuje się kwadrans. Pod sam koniec dodaje się mleko kokosowe i tajską pastę. Teraz trzeba ją dosolić jeśli konieczne. Po wyłączeniu ognia dodaję się natkę kolendry. Podałam z makaronem ryżowym. Zupa szybka i ciekawa w smaku.
Smacznego :)