Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podkręcona w smaku zupa pomidorowa!
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4972
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154709
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1017
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 429
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4972
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154709
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1017
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 429
Składniki
Na tłuszczu lekko złoci się posiekany czosnek, potem dodaje się passatę lub obrane i posiekane pomidory. Gdy się przesmażą całość zalewa się bulionem i gotuje się kwadrans. Pod sam koniec dodaje się mleko kokosowe i tajską pastę. Teraz trzeba ją dosolić jeśli konieczne. Po wyłączeniu ognia dodaję się natkę kolendry. Podałam z makaronem ryżowym. Zupa szybka i ciekawa w smaku.
Smacznego :)