Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podkręcona w smaku zupa pomidorowa!
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 445
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5195
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3384
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 445
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5195
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3384
Składniki
Na tłuszczu lekko złoci się posiekany czosnek, potem dodaje się passatę lub obrane i posiekane pomidory. Gdy się przesmażą całość zalewa się bulionem i gotuje się kwadrans. Pod sam koniec dodaje się mleko kokosowe i tajską pastę. Teraz trzeba ją dosolić jeśli konieczne. Po wyłączeniu ognia dodaję się natkę kolendry. Podałam z makaronem ryżowym. Zupa szybka i ciekawa w smaku.
Smacznego :)