Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na ciepło na imprezę...
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 163
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 292
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 163
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 292
Składniki
Pieczarki, kiełbasę, ogórki pokroic w słupki. Paprykę,cebulę w kostkę. Marchewkę zetrzec na tarce o dużych oczkach. Przed połączeniem wszystkie składniki podsmarzyc (osobno) i przełożyc do garnka. Doprawic, zalac 1 1/2 szklanki wody. Dusic około 40 min. Przed końcem dodac keczup,wymieszac. Smacznego