Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na ciepło na imprezę...
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34146
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1350
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113594
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34146
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1350
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113594
Składniki
Pieczarki, kiełbasę, ogórki pokroic w słupki. Paprykę,cebulę w kostkę. Marchewkę zetrzec na tarce o dużych oczkach. Przed połączeniem wszystkie składniki podsmarzyc (osobno) i przełożyc do garnka. Doprawic, zalac 1 1/2 szklanki wody. Dusic około 40 min. Przed końcem dodac keczup,wymieszac. Smacznego