Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wszystkim i dorosłym i dzieciom!
Składniki
Ugotować wywar na kości. Ok 30 minut. Po tym czasie do wywaru wrzucić pokrojony na 4 części seler, całą cebulę i gotować ok 15 minut.
Marchewkę i pietruszkę pokroić w kostkę. Wrzucić do zupy. Ziemniaki pokroić w kostkę i po ok 10 minutach dorzucić do zupy. Dodać także fasolkę szparagową i pokrojony w półplasterki por. Gotować do miękkości warzyw, na małym ogniu. Doprawić do smaku.
Na koniec odlać do miseczki trochę zupy i wymieszać ją ze śmietaną. (Osobne wymieszanie gorącej zupy ze śmietaną zmniejszy szanse, że śmietana się zważy!) - Wlać do zupy. Na koniec dodać posiekany koperek.
Osobno ugotować ulubiony makaron. Gotową zupkę podawać z makaronem! SMACZNEGO!