Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna niż zwykła pomidorówka-warto spróbować.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8562
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 577
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8562
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 577
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę, dodać cebulę, czosnek i paprykę, dusić 2-3 min. Dodać chilli, pastę pomidorową, dusić jeszcze przez chwilę, aż zgęstnieje. Przelać wszystko do garnka z bulionem i gotować jeszcze 15-20 min. Przyprawić do smaku przyprawami. Podawać z grzankami lub z makaronem.