Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
a wszystko przez film ''Ramen. Smak wspomnień''
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 253
Polecam.
Odsłon: 740
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36254
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 412
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 253
Polecam.
Odsłon: 740
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36254
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 412
Składniki
żeberka podziel i opłucz.do garnka włóż mięso i udka, zalej je zimną wodą. w garnku umieść anyż,imbir,goździki,pieprz, sos sojowy, sos rybny. gotuj minimum 1,5 godziny na wolnym ogniu.
następnie dodaj mieszankę chińską i lekko zgnieciony czosnek.gotuj jeszcze z pól godziny.
w między czasie ugotuj na twardo jajka i makaron według przepisu.
na porcję makaronu wlej zupę z jarzynką.dodaj mięso,jajko przekrojone na połówki.wsyp drobno pokrojona dymkę.