Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
a wszystko przez film ''Ramen. Smak wspomnień''
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1067
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2989
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1067
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2989
Składniki
żeberka podziel i opłucz.do garnka włóż mięso i udka, zalej je zimną wodą. w garnku umieść anyż,imbir,goździki,pieprz, sos sojowy, sos rybny. gotuj minimum 1,5 godziny na wolnym ogniu.
następnie dodaj mieszankę chińską i lekko zgnieciony czosnek.gotuj jeszcze z pól godziny.
w między czasie ugotuj na twardo jajka i makaron według przepisu.
na porcję makaronu wlej zupę z jarzynką.dodaj mięso,jajko przekrojone na połówki.wsyp drobno pokrojona dymkę.