Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybsza ale równie smaczna wersja ramenu
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41054
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 433
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 226
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 390
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9337
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41054
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 433
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 226
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 390
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9337
Składniki
Udka zalewamy zimną wodą w garnku, doprowadzamy do wrzenia następnie odcedzamy, zalweamy nową razem z marchewką i pietruszką pokrojoną w słupki, imbirem, czosnkiem, sosem sojowym i rybnym. Gotujemy na małym ogniu 2 godz.
W międzyczasie Jajka gotujemy na twardo, obieramy i moczymy w sosie sojowym. Makaron zalewamy wrzątkiem i odcedzamy
Mięso wyciągamy, odzielamy od kości i wrzucamy do misek bądź talerzy. Następnie do tych samych misek dodajemy jajko przekrojone w pół, makaron, pakchoi, sezam, kukurydzę, szczypiorek, marchewkę i pietruszkę z bulionu, zalewamy gorącym rosołem, doprawiamy jeszcze sosem sojowym do smaku i gotowe. Smacznego