Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybsza ale równie smaczna wersja ramenu
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Udka zalewamy zimną wodą w garnku, doprowadzamy do wrzenia następnie odcedzamy, zalweamy nową razem z marchewką i pietruszką pokrojoną w słupki, imbirem, czosnkiem, sosem sojowym i rybnym. Gotujemy na małym ogniu 2 godz.
W międzyczasie Jajka gotujemy na twardo, obieramy i moczymy w sosie sojowym. Makaron zalewamy wrzątkiem i odcedzamy
Mięso wyciągamy, odzielamy od kości i wrzucamy do misek bądź talerzy. Następnie do tych samych misek dodajemy jajko przekrojone w pół, makaron, pakchoi, sezam, kukurydzę, szczypiorek, marchewkę i pietruszkę z bulionu, zalewamy gorącym rosołem, doprawiamy jeszcze sosem sojowym do smaku i gotowe. Smacznego