Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11875
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16151
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5124
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11875
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16151
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5124
Składniki
Na oliwie przesmaża się pokrojoną kapustę, seler, marchew, cebulę i pora. Gdy warzywa zaczną się lekko rumienić dodaje się pomidory. Po przesmażeniu pomidorów dodaje się pokrojonego ziemniaka i pęczek ziół. Zupę uzupełnia się się bulionem. Po 30 minutach dodaje się fasolę, częściowo rozgniecioną i jeszcze sprawdza się smak. Na talerz nakłada się kromkę a potem nalewa się zupę.
Smacznego :)