Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336693
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4054
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423185
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2620
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336693
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4054
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423185
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2620
Składniki
Podudzia umyć, włożyć do około 1,5 litra zimnej wody i podgrzewać.
Marchewkę, seler i pietruszkę obrać, umyć, pokroić na kawałki i dodać do mięsa.
Cebule obrać i w całości dodać do mięsa z jarzynami.
Rosół doprowadzić do wrzenia powoli podgrzewając i gotować do miękkości jarzyn.
Doprawić sola do smaku, podawać z makaronem lub ryżem ugotowanymi według przepisów na opakowaniach.