Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię czasami wprowadzać nowości i łamać stereotypy w kuchni. Jednym z nich j...
Odsłon: 801
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 163
Lubię czasami wprowadzać nowości i łamać stereotypy w kuchni. Jednym z nich j...
Odsłon: 801
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 163
Składniki
Podudzia umyć, włożyć do około 1,5 litra zimnej wody i podgrzewać.
Marchewkę, seler i pietruszkę obrać, umyć, pokroić na kawałki i dodać do mięsa.
Cebule obrać i w całości dodać do mięsa z jarzynami.
Rosół doprowadzić do wrzenia powoli podgrzewając i gotować do miękkości jarzyn.
Doprawić sola do smaku, podawać z makaronem lub ryżem ugotowanymi według przepisów na opakowaniach.