Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7473
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2413
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7473
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2413
Składniki
Podudzia umyć, włożyć do około 1,5 litra zimnej wody i podgrzewać.
Marchewkę, seler i pietruszkę obrać, umyć, pokroić na kawałki i dodać do mięsa.
Cebule obrać i w całości dodać do mięsa z jarzynami.
Rosół doprowadzić do wrzenia powoli podgrzewając i gotować do miękkości jarzyn.
Doprawić sola do smaku, podawać z makaronem lub ryżem ugotowanymi według przepisów na opakowaniach.