Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co tu opisywać, po prostu najlepszy rosół ????
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7001
Polecam.
Odsłon: 143
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5343
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2536
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7001
Polecam.
Odsłon: 143
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5343
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2536
Składniki
Całe mięso włożyć do dużego garnka (rosół lubi mieć przestrzeń), włoszczyznę obrać albo dobrze umyć i hop do garnka. Wszystkie przyprawy dodać od razu. Zalać zimną wodą, postawić na malutkim ogniu i uzbroić się w cierpliwość.
Mijają godziny... Zaczyna obłędnie pachnieć... Czekamy... Ma do nas mrugać bez pośpiechu i gwałtownego gotowania. Niech sobie spokojnie zredukuje objętość o mniej więcej 1/3. Potem już tylko makaron i dużo natki.