Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy rosół gotują nasze babcie.
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 830
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 54
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2061
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 830
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 54
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2061
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu, odcedzić i zahartować zimną wodą. Mięso opłukać, zalać wodą, posolić i zagotować, zebrać szumowiny. Następnie dodać ziele angielskie, pieprz, liść laurowy, czosnek, grzyby, warzywa z cebulą z łuską wcześnie opaloną na gazie. Gotować na wolnym ogniu do miękkości mięsa. Podawać z makaronem lub ziemniakami z dodatkiem posiekanej natki pietruszki.