Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy rosół gotują nasze babcie.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8651
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7239
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4948
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327889
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8651
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7239
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4948
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327889
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu, odcedzić i zahartować zimną wodą. Mięso opłukać, zalać wodą, posolić i zagotować, zebrać szumowiny. Następnie dodać ziele angielskie, pieprz, liść laurowy, czosnek, grzyby, warzywa z cebulą z łuską wcześnie opaloną na gazie. Gotować na wolnym ogniu do miękkości mięsa. Podawać z makaronem lub ziemniakami z dodatkiem posiekanej natki pietruszki.