Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, klarowny, idealny na zimne dni
Polecam.
Odsłon: 223
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 147
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 889
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 3966
Polecam.
Odsłon: 223
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 147
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 889
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 3966
Składniki
Zagotować 3 litry wody, włożyć do niej mięso wołowe i przyprawy. Po około półgodzinie dodać kurczaka, po godzinie dołożyć włoszczyznę, potem cebulę. Pozwolić rosołowi dochodzić jeszcze około 2-3godziny. Najważniejsze, żeby rosół mocno się nie gotował, tylko bardzo delikatnie "bulgotał". Gdy przestygnie koniecznie przelać przez sito. Ocalić marchewkę:)