Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, klarowny, idealny na zimne dni
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 103
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 174
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 37
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 103
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 174
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 37
Składniki
Zagotować 3 litry wody, włożyć do niej mięso wołowe i przyprawy. Po około półgodzinie dodać kurczaka, po godzinie dołożyć włoszczyznę, potem cebulę. Pozwolić rosołowi dochodzić jeszcze około 2-3godziny. Najważniejsze, żeby rosół mocno się nie gotował, tylko bardzo delikatnie "bulgotał". Gdy przestygnie koniecznie przelać przez sito. Ocalić marchewkę:)