Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, klarowny, idealny na zimne dni
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9109
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9109
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Składniki
Zagotować 3 litry wody, włożyć do niej mięso wołowe i przyprawy. Po około półgodzinie dodać kurczaka, po godzinie dołożyć włoszczyznę, potem cebulę. Pozwolić rosołowi dochodzić jeszcze około 2-3godziny. Najważniejsze, żeby rosół mocno się nie gotował, tylko bardzo delikatnie "bulgotał". Gdy przestygnie koniecznie przelać przez sito. Ocalić marchewkę:)