Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, klarowny, idealny na zimne dni
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Zagotować 3 litry wody, włożyć do niej mięso wołowe i przyprawy. Po około półgodzinie dodać kurczaka, po godzinie dołożyć włoszczyznę, potem cebulę. Pozwolić rosołowi dochodzić jeszcze około 2-3godziny. Najważniejsze, żeby rosół mocno się nie gotował, tylko bardzo delikatnie "bulgotał". Gdy przestygnie koniecznie przelać przez sito. Ocalić marchewkę:)