Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół ugotowany na ćwiartce i filecie z kurczaka, podany ze szpachlami.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 803
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5691
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9517
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 251
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 803
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5691
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9517
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 251
Składniki
Mięsa z kurczaka myjemy, odciskamy z wody i gotujemy w 1,5 litra wody. Podczas gotowania zdejmujemy szumowiny, dodajemy warzywa, liście laurowe, ziele angielskie i pastę rosołową. Gotujemy 1-1,5 godziny. W między czasie doprawiamy pieprzem i solą. Gotujemy również makaron. Ugotowany rosół podajemy z ugotowanym makaronem szpachle. Smacznego!!!