Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół ugotowany na ćwiartce i filecie z kurczaka, podany ze szpachlami.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 577
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18464
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 80
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 61
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 577
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18464
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 80
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 61
Składniki
Mięsa z kurczaka myjemy, odciskamy z wody i gotujemy w 1,5 litra wody. Podczas gotowania zdejmujemy szumowiny, dodajemy warzywa, liście laurowe, ziele angielskie i pastę rosołową. Gotujemy 1-1,5 godziny. W między czasie doprawiamy pieprzem i solą. Gotujemy również makaron. Ugotowany rosół podajemy z ugotowanym makaronem szpachle. Smacznego!!!