Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół ugotowany na ćwiartce i filecie z kurczaka, podany ze szpachlami.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8043
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1161
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9823
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4521
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 533
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8043
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1161
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9823
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4521
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 533
Składniki
Mięsa z kurczaka myjemy, odciskamy z wody i gotujemy w 1,5 litra wody. Podczas gotowania zdejmujemy szumowiny, dodajemy warzywa, liście laurowe, ziele angielskie i pastę rosołową. Gotujemy 1-1,5 godziny. W między czasie doprawiamy pieprzem i solą. Gotujemy również makaron. Ugotowany rosół podajemy z ugotowanym makaronem szpachle. Smacznego!!!