Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i aromatyczny rosół z gołąbka podany z makaronem, lekki i smaczny.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2260
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1377
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 512
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3548
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1204
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2260
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1377
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 512
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3548
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1204
Składniki
Tuszki z gołąbka płuczemy, zalewamy wodą i wstawiamy do gotowania. Zagotowujemy i zbieramy szumowiny. Dodajemy pokrojoną marchewkę, pietruszkę i selera , ząbki czosnku i opieczoną cebulę, pieprz ziarnisty , ziele angielskie i liście laurowe, następnie pokrojoną natkę pietruszki, selera, pora i lubczyku.Gotujemy około 40-50 minut, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Rosół podajemy z makaronem, wierzch posyp natką pietruszki i marchewką.