Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy lubimy rosoły, ale dla zagorzałego mięsożercy to trochę za mało, więc sposobem na to jest zwyczajne dołożenie do niego mięsa z gotowania, no i mamy z głowy robienie drugiego dania :)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1504
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231893
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1504
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231893
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Składniki
Mięso zalać zimną wodą i zagotować, po odszumowaniu dodać obraną włoszczyznę, posolić i gotować na bardzo małym ogniu, aby tylko pyrkał, czas gotowania u mnie to do miękkości mięsa, czyli tak ok. 2 godziny. Podać z makaronem i obranym ze skóry mięsem z udek.