Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy lubimy rosoły, ale dla zagorzałego mięsożercy to trochę za mało, więc sposobem na to jest zwyczajne dołożenie do niego mięsa z gotowania, no i mamy z głowy robienie drugiego dania :)
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2151
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12304
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2151
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12304
Składniki
Mięso zalać zimną wodą i zagotować, po odszumowaniu dodać obraną włoszczyznę, posolić i gotować na bardzo małym ogniu, aby tylko pyrkał, czas gotowania u mnie to do miękkości mięsa, czyli tak ok. 2 godziny. Podać z makaronem i obranym ze skóry mięsem z udek.