Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy lubimy rosoły, ale dla zagorzałego mięsożercy to trochę za mało, więc sposobem na to jest zwyczajne dołożenie do niego mięsa z gotowania, no i mamy z głowy robienie drugiego dania :)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31211
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14121
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1364
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31211
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14121
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1364
Składniki
Mięso zalać zimną wodą i zagotować, po odszumowaniu dodać obraną włoszczyznę, posolić i gotować na bardzo małym ogniu, aby tylko pyrkał, czas gotowania u mnie to do miękkości mięsa, czyli tak ok. 2 godziny. Podać z makaronem i obranym ze skóry mięsem z udek.