Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy rosół gdy jest dużo w nim zieleniny.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11018
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1186
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11671
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1002
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11018
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1186
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11671
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1002
Składniki
Do garnka wlać 2,5 litra wody, dodać umyte mięso oraz wszystkie warzywa z opisu i opaloną cebulę, zagotować.
Od czasu zagotowania gotować na bardzo wolnym ogniu przez co najmniej 2 godziny do miękkości mięsa, w międzyczasie doprawić ulubioną przyprawą w formie jarzynki.
Na sam koniec gotowania dodać drobno pokrojoną natkę pietruszki.
Podawać kto z czym lubi u nas dziś z makaronem nitki.